Zahájit konverzaci

Prodloužení služeb na dalších 6 měsíců

1. Licence můžete prodloužit přímo v systému v pravém spodním rohu "Prodloužení provozu" (1)

2. Nebo na stránkách Lokátory.cz pomocí vypnění formuláře "PRODLOUŽENÍ SLUŽEB NA DALŠÍCH 6 MĚSÍCŮ"


Zálohová faktura vám nebude vystavena automaticky, ale až na základě vyplnění formuláře. Datum, kdy končí předchozí licence je uvedeno u každé jednotky na úvodní obrazovce pro přihlášení do systému. Doporučujeme provést platbu v dostatečném předstihu, po vypršení licence se již nezobrazují nová data. Další informace jsou uvedeny pod formulářem na konci této stránky.

V den vypršení licence jsou funkce systému omezeny a začíná běžet přechodné období, kdy jsou zobrazeny pouze staré záznamy. Aktuální data se do systému načítají ještě po dobu jednoho měsíce, uživatelé k nim však již nemají přístup. Pokud v této době dojde k zakoupení dalšího předplatného, jsou všechny funkce opět obnoveny a zpřístupní se také data z období mezi vypršením licence a úhradou nového předplatného.

V případě, že k zakoupení předplatného nedojde ani během přechodného období, bude palubní jednotka deaktivována a všechna data, které se k ní vztahují ze systému odstraněna. 

Pro opětovnou aktivaci je nutná fyzická výměna SIM karty v zařízení spojená s demontáží a novou montáží palubní jednotky. Aktivace po ukončení provozu je zpoplatněna částkou 990,- Kč bez DPH / 1 palubní jednotka. Náklady na opětovnou aktivaci včetně demontáže a montáže zařízení jsou fakturovány uživateli.

Děkujeme za využívání služeb systému Lokátory.cz.

Tango, spol. s r.o. – Bezpečnostní technologie
Provozovatel systému Lokátory.cz

Vyberte soubory nebo přetáhněte soubory
Pomohli jsme vám?
Ano
Ne
  1. Lokátory.cz

  2. Publikováno
  3. Aktualizováno

Komentáře